دبیرکل حزب‌الله: جنایات اسرائیل با حمایت آمریکا به اوج رسیده است جزئیات تحریم‌‌های جدید اروپا علیه روسیه بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس تهدید ترامپ خطاب به خبرگزاری های منتقد؛ مجوز لغو می‌شود! جزئیات پیشنهاد عراقچی به اروپایی‌ها مشخص شد انتقاد شدید روسیه از حمله نظامی به تاسیسات هسته‌ای ایران واکنش ایران به قانون‌شکنی آمریکا در کنفرانس آژانس انرژی اتمی نبیه بری: آمریکا باید رژیم صهیونیستی را وادار به توقف حملات خود به لبنان کند واکنش روسیه به توافق ایران و آژانس: دلگرم کننده است! ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد درخواست رهبر حزب فرانسه برای استعفای مکرون

واکنش کرملین به ادعای هشدار چین به روسیه

سخنگوی کاخ کرملین به ادعای «فایننشال تایمز» درباره هشدار رئیس‌جمهور چین به همتای روس خود درباره استفاده از سلاح هسته‌ای واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۵ - ۱۴ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 05
کد خبر: ۱۹۲۹۳۹

به گزارش راهبرد معاصر. سخنگوی کاخ کرملین چهارشنبه (پنجم ژوئیه) ادعای رسانه‌ای درباره هشدار شخصی «شی جین‌پینگ» رئیس‌جمهور چین به «ولادیمیر پوتین» همتای روسی وی درباره استفاده از سلاح هسته‌ای را رد کرد.

 

«فایننشال تایمز» چهارشنبه مدعی شد در حالی که پکن اکنون مصمم است اعتبار مهار تهدیدات هسته‌ای مسکو را مال خود کند، شی‌ در جریان سفر به مسکو در ماه مارس، به پوتین شخصاً هشدار داد در جریان جنگ اوکراین از تسلیحات هسته‌ای استفاده نکند.

 

طبق گزارش این رسانه انگلیسی، اوکراین و متحدانش به دلیل روابط نزدیک روسیه و چین همچنان بدبین هستند. با این وجود، جوزپ بورل مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تلاش ضدهسته‌ای چین را ستود و گفت: خطر جنگ هسته‌ای را کاهش می‌دهد و آن‌ها [چینی‌ها] این را به وضوح بیان کرده‌اند.

 

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین امروز چهارشنبه در پاسخ به سوالی درباره این گزارش، گفت: «نه نمی‌توانم تایید کنم». وی افزود: دو کشور در آن زمان (سفر شی به مسکو) درباره محتوای گفت‌وگوها بیانیه‌هایی منتشر کردند و هر چیز دیگری (غیر از آن‌ها) تخیلی است.

 

این ادعا در حالی مطرح شده که «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه پنجشنبه ۱۵ ژوئن در حاشیه مجمع بین‌المللی اقتصادی سن پترزبورگ با تکرار موضع مسکو درباره استفاده از سلاح هسته‌ای، گفت استفاده روسیه از تسلیحات هسته‌ای فقط برای اهداف دفاعی امکان خواهد داشت.

 

وی توضیح داد: سیاست بازدارندگی هسته‌ای (روسیه) به شدت دفاعی است. استفاده فرضی از تسلیحات هسته‌ای به وضوح با شرایط فوق‌العاده در چارچوب اهداف اکیداً دفاعی محدود شده است.

 

مقامات روسیه همواره تاکید کرده‌اند جنگ هسته‌ای هیچ برنده‌ای نخواهد داشت و نباید هرگز روی دهد اما در عین حال هشدار داده‌اند در صورت در خطر قرار گرفتن این کشور این گزینه را رد نمی‌کنند./ فارس

ارسال نظر